Felicia: Bästa julkalendern

I oktober förra året fyllde Herman 25 så då kom hela Skuttunge och halva Köpenham på besök för att fira! Familjen stannade hela helgen medan resten av släkten "bara" stannade på lördagen. Medan de var här nere fick jag och Herman varsin julkalender, Herman en med jättefin lyxchoklad och jag fick en med te!! Jag har helt glömt att fråga var de har köpt den, men så här ser den i alla fall ut.
 
 
För varje dag finns det en liten påse med dagens löste och en liten gullig text till. Eftersom vi inte är i Lund under julen så sparade jag några påsar tills vi kom tillbaka, det finns ändå så mycket te hemhemma, och så här ser julaftonspåsen och 23-påsen ut.
 
 
Det medföljer även en liten bok där det går att fylla i vad en tycker om teet, hur många stjärnor det fick, innehållsförteckning samt instruktioner om hur länge det ska dra och sånt. 
 
 
Det har varit så kul att dricka ett nytt te varje dag!! Eftersom vi inte har supermycket plats i vårt skafferi har jag inte plats för hur många tesorter som helst och därför blir det lätt lite ensidigt med vilken sort jag dricker. Måste verkligen ta reda på vart det går att köpa en sån här till nästa år, kan tipsa här också då! Puss och kram!