Felicia: Återuppståndelse

Bloggen har varit död, men ska nu uppstå åter (Bibeln Joh 8:14 eller nåt)!!! Japp, det är dags att börja blogga igen! Alla tre tappade sugen lite när bloggappen blev så krånglig eftersom vi alla tre oftast bloggar från mobilerna, men vi har bestämt oss för att försöka med en liten återupplivning. Så mycket tid har gått och så mycket har hänt så att det blir kanske svårt att göra en resumé i ett enda inlägg, det får nog ske lite efterhand. Jag är i alla fall supertaggad på att börja skriva igen, om inte annat är det ett bra sätt att hålla koll på vad mina små godingar gör hemma i Uppsala. 

Inte i helgen som var, men den innan dess, så var jag på bal med Luna (Lunds naturvetarkår) vilket också var min första! Det var så himla kul att få göra sig riktigt fin, äta fantastisk mat och dansa lite styrdans till ett storband. Vi ska absolut gå på en till bal snart! Klänningen som jag hade på mig köpte jag på en second hand-butik i Uppsala när jag var hemma över julen och den är förmodligen ganska unik för den verkar vara hemmasydd. Dock fick jag inte igen dragkedjan helt så jag och min snälla storasyster satt uppa halva natten innan jag skulle åka hem och sydde om den. Till skillnad från hur mina syprojekt brukar bli så blev denna faktiskt riktigt lyckad, nästan finare än från början tycker jag! Dock så tog jag ingen bild på baksidan som är det fina, men jag hoppas att vimmelbilderna kommer ut snart och att min klänningsrygg är med på någon hehe. 
 
Just nu läser jag industriell miljöekonomi på det finaste campuset i Lund typ. Det är från början byggt åt Skånes brandskyddsförening så förrutom cool arkitektur finns det massor av valv där de förvarade försäkringspapper. Min favoritdel av hela huset är handtaget på porten in som är format som en drake, ASSÅÅÅÅÅÅ
 
Det var allt för denna gång, vi hörs snart (lovar/hoppas)! <3