Sofie: Ett paket fyllt med skoj

Igår fick jag hem ett helt underbart paket från amazon.uk med massa skojigt till mitt målande. Tror dock inte att jag har berättat här på bloggen angående att jag gillar att måla i målarböcker men har hållit på med det nu sen i slutet av 2015. Det har växt till en extremt stor hobby hos mig som gör att jag brukar längta mellan gångerna jag målar och jag försöker ständigt lära mig nya tekniker och om nytt material (för det är så jäkla roligt!!). 


Så nu fick jag hem ett nybörjarset med vattenfärger, massa penslar, en typ palett där man kan blanda vattenfärg, en elektrisk suddgummi-penna (den kanske låter helt bisarr men den kan användas till sååå mycket grymma grejer) och så min tidiga födelsedagspresent - nämligen ett 72 set torrpasteller från mamma. Asså hon vet verkligen hur man gör mig glad. Älskar att måla med pasteller, så att då äntligen få så många är ju rena rama drömmen haha. 

Ska bli så kul att experimentera med vattenfärg då jag endast målat med det när jag var en liten skit i förskolan typ. 

Hoppas ni har haft en fin dag! Nu ska jag sova. Puss & kram skumbanan. ❤ 

Grattis Christoffer!❤

Hejhej!

Den kommande helgen fyller Christoffer 24 år!! (Alltså så gamla vi blir..) Men eftersom vi den helgen ska ha stort kalas med bowling, mat och massor av drinkar så kändes det som att det var lite jobbigt att ha hans släkt här samma helg. 
Så hans familj och mormor kom över på fika i lördags. Dom hade med sig fikat så det var ju skönt! Även om jag tycker det är kul att vara värdinna och fixa och greja så slapp jag mycket stress tack vare det! 
På söndagen åkte vi till Christoffers farmor och fikade och firade Christoffer. Dom har en liten familjefejd för tillfället så vi delade upp släkten på 2 dagar. 
Var en väldigt mysig helg, men blev dock väldigt trött och är helt slut idag! Är fortfarande supertrött efter influensan...suck..Hoppas jag får tillbaka lite energi snart så jag orkar träna och göra saker! Särskilt till helgen när det blir feeest!!

Let it snow , let it snow, let it... NO!

I veckan så överraskade Lund med att snöa, TYP TRE DAGAR I STRÄCK! Det var förenat med livsfara att cykla till skolan och kombinationen av snö plus vind gjorde att man frös arslet av sig varje dag. Nu har i alla fall den enda snöplogen som lunds kommun äger hunnit ploga alla gator, lagom till att det har börjat smälta bort. Idag var det snarare vårkänslor i luften, riktigt soligt och fint! Imorse brunchade jag och Herman på nation men var så hungrig att jag inte hann ta kort haha. Igår var jag på loppis, kan visa det jag köpte sen när jag har tvättat dem! Dessutom har det öppnat en ny second hand-butik ganska nära där vi bor, YAY!!!! Hoppas ni har haft en fin helg <3 
 
 
Rekordmycket snö för att vara Skåne!
 
 
Fin belysning!
 
 
Kolla vad häftigt!!! Naturen är den bästa konstnären!