Lollo: Hösten är här

Nu verkar sommaren vara slut påriktigt för i år. Jag har kunnat gå i shorts/kjol fram till för ett par dagar sedan och en del dagar har till och med det känts varmt! Sommaren var som varmast i september i år..haha..Alltså faktiskt. Nojoke. Okej några varma dagar har det alltid varit under sommaren men överlag tycker jag det varit en ganska grå sommar.
Nu när sommaren då är slut får mitt långa sommarlov från bloggen också vara slut! Jag ska verkligen försöka skriva inlägg om allt kul som har hänt under sommaren, jag har dokumenterat med massa bilder och så!
Det känns som vanligt tungt att sommaren är över men hittills är det ju iaf den fina mysiga delen av hösten, så man får njuta av den.
Snart kommer lite fler och roligare inlägg från mig och jag hoppas att det kommer fler inlägg från Felicia och Sofie också!
Dom verkar ha gjort om appen också..ska se om jag listar ut hur jag får in en bild här också..nähä...Nu förstår jag ingenting här. Men gu vad krångligt dom har gjort det då! Kommer ju ta 1000 år att lägga upp en bild..!