Lollo: Hösten är här

Nu verkar sommaren vara slut påriktigt för i år. Jag har kunnat gå i shorts/kjol fram till för ett par dagar sedan och en del dagar har till och med det känts varmt! Sommaren var som varmast i september i år..haha..Alltså faktiskt. Nojoke. Okej några varma dagar har det alltid varit under sommaren men överlag tycker jag det varit en ganska grå sommar.
Nu när sommaren då är slut får mitt långa sommarlov från bloggen också vara slut! Jag ska verkligen försöka skriva inlägg om allt kul som har hänt under sommaren, jag har dokumenterat med massa bilder och så!
Det känns som vanligt tungt att sommaren är över men hittills är det ju iaf den fina mysiga delen av hösten, så man får njuta av den.
Snart kommer lite fler och roligare inlägg från mig och jag hoppas att det kommer fler inlägg från Felicia och Sofie också!
Dom verkar ha gjort om appen också..ska se om jag listar ut hur jag får in en bild här också..nähä...Nu förstår jag ingenting här. Men gu vad krångligt dom har gjort det då! Kommer ju ta 1000 år att lägga upp en bild..!

Sofie: Flyttkaoset har börjat lätta

Hej på er!! Längesen sist! Som Felicia skrev för någon vecka sen har vi haft en liten "semester" från bloggen. Jag hade tänkt börja blogga redan då när Felicia skrev om det men jag har haft så extremt mycket att göra i samband med flytten! Insåg precis att jag inte ens har skrivit om flytten på bloggen men ah, jag har äntligen flyttat till min egna lägenhet!! Som jag har väntat och längtat!! Fick tillträde i torsdags och sen dess har det varit kaos med grejer överallt och vi har åkt kors och tvärs över hela stan för att köpa grejer, haha. Man glömmer något varje gång man har varit på t.ex. ikea... så himla typiskt.

Men nu är jag någorlunda i ordning! Jag och mamma ska bygga en stege idag till mitt sängloft (har varit kaos gällande stege så nu ska vi bygga en så jag äntligen kan få tillgång till loftet, haha). Så när stegen äntligen är på plats kommer jag kunna få hit min säng och tillhörande byråer/sängbord. Kommer bli så bra!! Alltså jag är så stört lycklig, tycker att jag, mamma och Lollo har fått till det så fint de senaste dagarna och jag är så glad att det här är mitt hem. Lexus verkar inte riktigt lika glad då han har varit superstressad vår första natt här... men han vänjer sig nog. Jag ska lägga upp bilder någon dag när stegen är på plats och så. Blev ett långt inlägg nu men äsch, det har ju hänt massor!! Puss & kram skumbanan


// Min första frukost i lägenheten, myyyys ♥ //