Sofie: Haft en dunderhelg!

 
Igår var det valborg och Alex fyllde ett år!! Så galet hur fort tiden går!! Så medan de flesta i min ålder var ute och festade för att det var valborg så var jag på ettårskalas + 30-årskalas då Alex mamma fyllde år i fredags. Så det blev mycket tårta, kakor och bullar. Var en extremt mysig dag. Sedan tog jag mig iväg på kvällen och firade lite valborg med några vänner, bland annat tetanten Lollo och det var supermys och trevligt. Så jag hade en riktigt bra valborg! 
 
Och i fredags var jag på bio och såg Captain America: civil war. Jag är dock inte lika impad av den som Felicia verkar vara då jag tyckte att det fanns väldigt mycket som var helt ologiskt och skitkorkat men jag tror jag behöver se den igen haha. Men den var självklart bra ändå. 
 
 
Efter bion gick jag ut på en superlång kvällspromenad med Lexus. Och det var så himla mysigt. Alltså jag vet att jag tjatar extremt mycket om hur mycket jag älskar min vovve och hur mycket jag uppskattar promenader men asså.... det är fan livet. Jag mår så himla toppen när jag och min lilla hårboll är ute och går. Och fredagspromenaden var toppen med fin solnedgång som härlig utsikt. Helt klart har jag haft en toppenbra helg!! Hoppas ni också har haft det!