Felicia: härliga helg!

I helgen har det varit full rulle! I fredags var det midsommarsittning, den sista för terminen. Det var lite dåligt väder på kvällen vilket var synd eftersom förfesten var utomhus. På lördagen var det dock finare väder och när jag och en klasskompis var ute på vår vanliga loppisrunda märkte vi att det var supermycket folk på stora torget. Tydligen så var det sparrisfestival!
 

Där sålde de bland annat sparrisglass, grillad sparris och sparrispraliner (whaaaat). Tyvärr var det aslång kö till allt så vi smakade inte på något, det får bli nästa år!
 
På söndagen åkte vi till Helsingborg för att hänga med några avHermans släktingar. Verkligen en supermysig stad och vi åt väldigt god mat! Fick tyvärr inga bra bilder på stan för det var jättekonstigt ljus men här är en häftig bild på ett moln vi såg istället, hehe.
 

Måste också skryta lite och visa en otroligt ful bild på en väldigt god kylskåpsrens-smoothie jag gjorde, med banan, spenat, kiwi, turkisk yoghurt och mango och passions-frozen yoghurt!
 

Det var min helg! Nu är det fullt kör sista veckan i skolan, fick precis veta att jag fick VG på tentan, sååååå skönt!!!! 
Inez

Vad kul med sparrisfestival! :D Aldrig hört talas om!

Svar: Ja, eller hur! Kul med folk som brinner för något :D
Tetanterna