Felicia: bullar á la student

Denna helg har det bara blivit plugg och tvätt, inget kul alls. Men förra helgen bakade vi kanelknutar som blev så fina och goda! Och i äkta studentanda så hade vi ingen kavel utan tog en vodkaflaska istället!
Jag tänkte "jag ska göra ett aaaaagulligt kanelsnurrehjärta till Herman" men ja, det såg ut så här...
Not so lyckat...

Felicia: kaoz

Guuuuud vad mycket jag har tänkt skriva på bloggen men inte hunnit!! Det är nämligen så att skolan har kört igång for realz så det är asmycket att göra plus att det är en vattenläcka i huset, från våningen över oss hela vägen ner.... Så de har sågat upp en bit av vår vägg och tagit bort två köksskåp så hela lägenheten är kaos, men lovar att skriva mer snart!
Hålet i vår vägg, hell yeah!

Sofie: Vilket fynd!Den här skönheten fyndade jag på Röda korset för någon vecka sen för endast 20 kr!!! Japp ni läste rätt. 20 ynka kronor för den här fantastiskt fina blåa/turkosa(?) tekannan med en fin guldkant! Den var till och med sprillans ny, vi hittade den gamla (som inte var ett dugg förstörd) prislappen under och det visade sig att den ursprungligen är från indiska och kostade den förra ägaren 249 kr!!! Så gissa om jag blev ännu gladare när jag såg det, haha. Ett riktigt kanonbra fynd! Har egentligen redan två kannor, en superliten och en stor vit. Men fick ett kanonbra tips av någon av tetanterna (kommer inte ihåg av vem HHAHA) som tyckte att jag kunde ställa den lilla i fönstret och ha en blomma i den. Så ja kanske det! Det är verkligen svårt att hålla sig ifrån att köpa mer terelaterande grejer... haha. Ha en kanonbra dag! 
Sofie - Te