Felicia: superhelg!

Precis som förra helgen har denna varit full av plugg, MEN jag har hunnit göra mysiga grejer också! En liten bildbomb med allt som var bra i helgen!
I fredags när jag kom hem från skolan stod det fina rosor i min nyköpta vas, så himla fina ❤️
En pluggpaus på lördagen med supergod lunch på ett fik i Lund som jag inte har testat tidigare!
Fick gosa med en superkelig katt på vägen hem från skolan, men när jag skulle gå därifrån så bet den mig i benet...
Mysig hemmabrunch på söndagen, annars är det standard att äta brunch på nation!
Helgen avslutades med filmkväll på sydskånska nationen, filmen var Billy Elliot och maten var ratatouille med focaccia och peanut butter brownies till efterrätt, en FANTASTISK kombo! 

Sofie: Stunder man verkligen njuter av

 
När jag får såna här fina vyer när jag är ute med Lexus.. så avskyr man definitivt inte Sverige. Kan nästan förlora mig själv helt i en sån här fin himmel. Inser att jag bara går och studerar alla vackra färger på himlen och vips så är jag och Lexus hemma. Hoppas det är fler som värdesätter såna här stunder och att man tittar omkring sig och ser det vackra. Sånt här gör i alla fall mig lycklig. Att se det vackra i det simpla. Hoppas ni har haft en fantastisk lördag. 

Lollo: Fredags vin och lördags godis

Alltså bläää nu har min blogg app också slutat funka...Men bloggar från mobilen fast på internet eller vad man ska säga. Dryyygt! 
I alla fall! Igår kväll var jag sugen på vin och godis. Vin och godis är ju inte så himla gott tillsammans men jag kunde inte välja! Haha! Men blev inte så många godisar. Därför äter jag godiset nu istället. Christoffer är på typ "öl och whiskey festival", så ja är ensam hemma och kämpar mot sömnen. Är så trött, men har lovat att hämta Christoffer sen. Så just nu kollar jag på The tourist som går på tv.