Höga temperaturer

Såg fram emot att få vara ledig lite innan skolan, det skulle nämligen bli bättre väder så tänkte passa på att åka och bada. Tyvärr så blev jag sjuk och har förmodligen (har ingen termometer) haft feber både idag och igår. Vädret ser inte ut att bli bra så länge som de lovade så efter att ha legat och snörvlat i sängen ett tag så tog jag mig i kragen masade mig ut. Så nu ligger jag i solen och hostar och tycker synd om mig själv, dock tröstar jag mig med världens finaste vattenflaska som jag fick av Lollo!

Ensam på toa

Som ni kanske märker har vi alla haft sommarlov från bloggen. Det var inget vi planerade eller kom överens om men nu blev det så och på ett sätt var det skönt även om det är tråkigt när det blir långa blogguppehåll. Nu är jag i alla fall tillbaka i Lund så nu ska jag börja uppdatera igen!
Det känns skönt att bara bo vi två igen även om det är lite ovant. En stor skillnad från sommaren är i alla fall att jag numera kan gå på toa utan att vår minsta katt kommer in och kräver gos... Så här har det nämligen sett ut under sommaren när man har gått på toa: