Lollo: Cykel!

Jag har köpt en cykel!! Äntligen! Så skönt att få ha sin egna cykel nu efter måååånga år utan cykel (hade mammas när jag bodde hemma och Christoffers gamla typ bmx i stan, men den är ju stulen nu). Tyvärr kan jag inte visa en bild på min nya fina cykel för den är fortfarande i en kartong. Christoffer ska bygga ihop den imorgon! Däremot kan ni få se lite andra gobitar som fick följa med hem. 
Var desperat behov av nya träningskläder, dom enda shortsen jag kan ha på pole är Felicias gamla och dom flesta träningstoppar jag har är också hennes gamla eller så tycker jag inte om dom så mycket. Så jag åkte till stadium outlet och fyndade shorts och linnen. Shortsen kostade 99 kr/st, så jag köpte i alla 4 färger då det var dom enda jag gillade och provade alla andra dom hade i butiken tror jag. 
Sen köpte jag lite träningslinnen och ja, jag fick välja bort lite och känner mig ganska nöjd med mina val! 
Så köpte jag en yogamatta också, kommer inte ihåg varför dock..Kom på igår kväll att jag måste ha en, men har glömt varför...haha! Men den kostade 99 kr och den kommer nog till användning oavsett! 
Sist men inte minst köpte jag en vattenflaska i glas utan anledning, impulsköp. Nä men jag hoppas att jag ska kunna ha te i den och annars är det en bra vattenflaska! 
Sen gick vi till skopunkten där jag köpte 3 par skor som jag känner mig väldigt nöjda med! 
Well, det var väl det! Och ett paraply och impregneringsspray ifall ni måste veta.