Felicia: natur-lig skönhet

Haha precis som Sofie skrev, Gud vad bloggen bara dog ett tag! Men det är ju så i livet, man prioriterar olika saker under olika perioder! Jag har ju skrivit tidigare om hur fint och blommigt och vårigt det är här i Lund, och jag var verkligen helt nöjd med våren som det var. Men på något sätt, sen vi kom hem efter påsk, har det blivit ännu finare och ÄNNU mer blommor! Helt otroligt!!!! Det är massor med blommor på varenda gräsplätt, även inne i centrum och knopparna har nu växt till bristningsgränsen och vissa buskar har till och med redan små löv! 

Igår var vi på en exkursion med klassen, alltså att man åker runt och tittar på saker typ. Vi tittade på olika typer av natur bl.a. en mosse, ett extremrikkärr, rörliga sanddyner och en ljunghed. Det var helt okej väder under hela dagen men utflykten toppades helt klart med sista besöket på stranden, SÅ HÄRLIGT!!! Här är typ den enda vettiga bilden jag tog under dagen, vi sprang mest runt som kor på grönbete och var lyckliga över att få vara i riktig natur igen!
Utsikt från Sandhammaren

På vägen hem så gick jag förbi Lunds absolut blommigaste plats. Den är ännu finare när det är soligt, men ni kanske kan få en uppfattning med hjälp av bilden!