Felicia: varierande vår

April, det schizofrena vädrets årstid. Det är omöjligt att klä sig och man antingen svettas eller fryser... Vissa dagar är det så här:
Blommande körsbärsträd och klarblå himmel...
... och halloumirulle i solen under lunchen!

Och vissa dagar (de flesta den senaste veckan tyvärr) är det så här:
Superhagel och ösregn ...
... som gör gatorna vita.

Resultatet av kaosvädret gör att det blir lite konstigt, växterna får göra så gott de kan.
Sofie: I'M IN LOVE

 
 
MEN ALLTSÅ! Hur bra är inte Imagine Dragons nya låt? Fick en notis från youtube i morse och såg först bara lite slappt mot mobilen och sen så ser jag att det står "Imagine Dragons - Not today". Min hjärna går på högvarv på en gång och tänker "De har väl ingen låt som heter så?? HAR DE GJORT EN NY???!" Hahha sen praktiskt taget sprang jag mot datorn och tryckte på play. Ja... resten är ganska självklart. Den har gått på repeat sen dess och jäklar vilken fin låt. Som ni redan vet är jag ett riktigt Imagine Dragons-fan och älskar nästan alla deras låtar. Plus i kanten är ju att de har gjort låten till den nya filmen "Me before you" som är baserad på en av mina absolut bokfavoriter. Läste den boken för några månader sen och jag blev så berörd av den på massa olika känsloplan, åh jag älskar den verkligen. Blev så glad när jag såg att det skulle bli film av den. 

Så en favoritbok har blivit film med två underbara skådisar i huvudrollerna + att favoritbandet Imagine Dragons har gjort en ny underbar låt. Kan det bli bättre? Nä det tror jag faktiskt inte. Svårt att toppa. Längtar tills låten kommer på spotify och filmen kommer på bio den 17 juni! Nu ska jag fortsätta lyssna på den här vackra låten och fortsätta skriva på uppsatsen. Ha det bäst alla! 

Lite bilder från Imagine Dragons konsert vi tetanter var på i oktober. ♥
 
 
 
 
 
 

Sofie: Jag är hummusberoende


Väldigt många av veckans dagar äter jag sallad till lunch för att det går att variera i all oändlighet och för att det är så sjukt jäkla gott! Men de sista veckorna finns det alltid en 'klick' hummus på dessa tallrikar... brukar vara ENORM men försökte verka duktig när jag tog bilden haha. Asså åt knappt hummus förut men sen så fick jag sug efter det en dag för några veckor sen - och sen dess är jag helt fast! Jag vill äta hummus till allt typ, haha. Alla maträtter jag gör tänker jag alltid en extra gång ifall det finns något sätt att ha hummus till det, haha asså så illa. Men det slutar oftast med endast en gång per dag... haha ja ni.. snart är väl JAG hummus haha. Hoppas ni alla har en helt fantastisk dag!