Felicia: växtligheter

Här kommer lite fina bilder på blommor, växter och annat som jag tog dels under kulturnatten här i Lund och dels när jag var på besök på Alnarp med syrran, håll till godo!
Häftig öööh blomma? Bär? Växt? I växthuset i botaniska trädgården i Lund!
Jättesöta små vaktlar (tjocka fåglar som man äter) som bodde i växthuset
 
En pytteliten gurksort som jag fick smaka på när vi var på Alnarp. Gott, mer smak än vanlig gurka!Några av de superfina sommarblommorna som fanns där! En hel trädgård med massa stora blommor, rena drömmen!!!!

Lollo: One last time

I lördags hade jag och Christoffer en till kräftskiva för oss själva! Sååå gott med kräftor!! Och de här var mycket godare än de förra! 
Vi åt även rostmackor med avokado och räk röra på, asgott! Som ni kan se har Christoffer 4 mackor och jag två, men Christoffer orkade bara 3,  hahaha!  
Sen på kvällen kollade vi på film och åt grönsaksstavar med dipp och även naturgodis (bara de med choklad..). Så det blev en lördag full av god mat!! 

Felicia: kulinariska upptäckter

Just det! Rödbetsbiffarna! De blev så goda så vi åt upp dem innan jag hann fota, men de var ganska fula så det kanske var tur! Idag åt vi squashplättar som också blev goda men de föll sönder väldigt lätt och var inte riktigt genomstekta, hehe. Det tar några gånger innan man blir haj! Igår var vi på skördefest i Stadsparken och åt någon konstig deg som var friterad med lite äppelmos på sidan och jordnötssmör ovanpå, det var.... intressant... Här är en bild

Och jag har för första gången i mitt liv ätit pizza med bearnaisesås på, suuuuuupergott ju!

Nu blir det sova för imorgon är det en lång skoldag som gäller! Pussinuss!