Felicia: lundarapport 2.0

HERREGUD vilken lång bloggpaus jag har haft! Det var nästan en månad sen jag skrev nu!!! Vet inte riktigt varför det blev så, dagarna har bara flugit förbi med tenta, hemvärnsövning, projektarbete, konsert och besök. Men nu ni! Denna veckan är det lite lugnare i skolan (såvida jag inte får tillbaka min tenta och måste omtenta, då kommer jag panika) så jag ska blogga lite mer! Men här är lite bilder på vad som hänt sen sist!
Brunchade på Wermlands nation som är Lunds miljövänliga nation
Hann vara hemma några timmar innan hemvärnsövningen och gosa med den här lilla sötpärlan, sååååå mycket energi!! Herregud, buset tar aldrig slut (förutom när det är gosdags)
En magisk morgon på Väddö skjutfält
Malmö visade upp sin dimmigaste sida och fuktskadade min telefon men...
...vi besökte en trädgård och fick dessa vackra bönor av trädgårdsmästaren! Ska planteras fram på vårkanten så nu ligger den på tork.
Jag ser supergalen ut men jaja, INNAN IMAGINE DRAGONS AAAAAAAHHH

Sofie: Sötisbesök

// Dessa bilder är tagna för ungefär 2 veckor sen, ÄLSKAR  de två sista bilderna. Haha. Såå intressant när farmor Maud dricker te! Och snea leendet till sin mamma Johanna... HAHA.  //

Alldeles strax kommer mamma hem med sötnosen Alex. Vi ska vara barnvakt fram till imorgonbitti då brorsan fyllde år igår och han och Johanna vill ha en heldag för sig själva med middag, bowling och sånt. Jag ska visserligen tentaplugga hela dagen men ska självklart hinna med att pussa massor på sötnosen ändå (man kan ju inte motstå!!). Så lillkillen ska sova över för första gången, wiiiiie. Kommer säkert gå kanonbra. Bloggen kommer säkert bombas med bilder på alex efteråt haha. Ska försöka komma ihåg att lägga upp bilderna från hans dop som var förra lördagen, med. Hoppas ni alla får en supermysig lördag! Det kommer jag ha, trots plugg. Men jag har ju Alex och te. Hehe. ❤ 

Lollo: Bästaste Sofie

Nu har jag äntligen tagit kort på mina underbara presenter som jag fick från Sofie också. 
Ett jättegott vitt te! Jag älskar vitt te men finns ju tyvärr inte så många olika i Sverige då det inte är lika poppis som svart och grönt. Så det var toppenbra att få ett nytt gott vitt te! Dricker nästan alltid en kopp vitt te på kvällen då det är helt koffeinfritt (och en kopp svart på morgonen då det har mest koffein. Haha).
Fick också ett packet med aaasbra tepåsar! Man har i löste i en påse istället för en te sil. Vilket har 2 fördelar: ingen disk och inte en massa smulor i botten av tekoppen. Så tepåsarna får 5 av 5 stjärnor. Har inte använt mina te silar en enda gång sedan jag fick påsarna! 
En jättefin ny tekopp från indiska som jag spanat in. Älskar den!! Så fiiin!
Sen fick jag en present som faktiskt inte var relaterad till te, haha! Ett TimeTurner halsband!!!! Har velat ha ett sånt enda sedan vi var på Harry Potter utställningen förra året!! Så glad!!!! Tyvärr verkar det vara trasigt..tiden backar inte när jag snurrar på det..Men men fint att ha runt halsen iaf! 
 

Lollo - Te