Sofie: Bilder från första advent


Hej på er! Äntligen har första advent ägt rum!! Ääääälskar verkligen den här tiden på året (ja Sofie vi vet det eftersom du säger det i varje evigaste blogginlägg) men det är verkligen såååå mysigt den här tiden på året. Bilden ovanför var från i lördags då jag tjuvstarta med adventsfika och drack chailatte till. Var så himla gott och jag lyssna på julmusik samtidigt - MYYYS. Julmusiken går varm här hemma och jag har så himla mycket julkänslor redan så det är galet. Har typ tagit ledigt från plugget i mitt huvud redan då jag bara vill julmysa haha. Men har en hel del att göra fortfarande så ledigt har jag inte direkt... men jag önskar, haha! Bilderna ovanför är från första advent när jag fika hemma hos Lollo och hade skype-mys med Felicia. Åååh vad jag saknar henne. Men vårt skypemöte kändes nästan som att hon satt mitt emot. Längtar galet mycket tills hon kommer hem så vi kan temysa tillsammans på riktigt. Och här är bilder från adventsljusstaken hemma. Så mysigt sken från alla adventsljusstakar och vinter-ljuslyktor här hemma. 

Ha en underbar kväll allihopa! 

Sofie: Åh första snön!

Åååååh idag kom första snön!! Blev såååååå lycklig när mamma sa det till mig direkt när jag hade vaknat. Jag flög upp ur sängen och ville bara ut med Lexus och njuuuuta. Älskar verkligen snö. Älskar vintern när det ser ut så här och självklart också när det är ännu mer snö och vackra vinterdagar. Och imorgon är det äntligen december. Som jag har längtat.  

Lollo: 1:a advent med världens bästa tjejer

Vilken underbar advent det har varit idag!! 
Sofie kom hit och vi åt först maxmat och sen fikade vi! 
Åt lussebullar och pepparkakor och drack julmust såklart! Felicia var även med vi Skype så det kändes nästan som att ha henne här! Saknar henne så mycket!!!! Så det var jättemysigt att hon var med och fikade via Skype. Som alltid så försvinner tiden alldeles för fort och jag hoppas att tiden går fort tills hon kommer hem. Om 2,5 veckor tror jag? Längtar!!! Tänker tvinga henne umgås med mig varje dag! Hihi! Nä men ofta iaf! När hon kommer hem ska vi ha så mycket julmys och tekvällar! Jag är dessutom sugen på att gå ut och dansa så jag hoppas vi kan göra det en kväll också. 
Önskar er en fortsatt trevlig advent!