Sofie: Mors dag ❤

 
Jag och mamma unnade oss lite våfflor till middag idag och Mums vad gott det var! Jag plockade några syrener på promenad med Lexus tidigare också så det doftar nu ljuvligt i hela lägenheten. Älskar syrener! De är både vackra och luktar fantastiskt. Mamma säger att hon har haft en fantastisk dag då syrran var här i morse med. Men mamma får självklart en massa kärlek alla andra dagar på året med! Så nu sitter vi och Chillar, eller ja, jag tentapluggar med en härlig kopp te medan mamma Chillar framför tvspel. Så vi har båda haft en bra dag! Hoppas alla andra också haft det toppen! Puss & kram skumbanan ❤ 

Felicia: skott som smått


Wihooo! När jag var nere i Skåne hos min syster förra helgen så fick jag med mig solrosfrön hem. Planterade dem för några dagar sen men trodde att de kanske hade dött för det hände nada... Men idag när jag kollade så stack de här små liven upp!!! Får se om jag lyckas hålla dem levande bara... Och teet som jag la upp innan var supergott! De var lite olika örter i, typ rölleka och johannesört och sånt och det var som att dricka en svalkande sommarvind, alldeles ljuvligt!

Lollo: Bakismys

Blev väldigt förvånad när jag vaknade upp imorse och mådde mer eller mindre bra! Hade lite huvudvärk men inget mer än det! Förväntade mig en hemsk baksmälla med tanke på att jag drack typ 11 timmar i sträck..Så det var skönt! Valde att bara chilla hela dagen iaf. Suttit och läst i princip hela dagen och bara njutit av lugnet denna söndag! Nu funderar jag på om jag ska läsa lite mer eller kolla på en tv serie. Blev ju värsta fina vädret nu också! Har blåst storm och regnat hela dagen ju, kunde det inte vara sol tidigare istället så jag kunde få sooolaa! Nä här måste man bli blek och ful igen..När ska sommaren komma? Har ju blivit varmare i luften så på det sättet får man ju iad lite känsla av sommar, men är mest grått och regn hela dagarna. Hoppas att jag får sola tillbaka min bränna snart innan jag bleknar bort helt. Är ju trotts allt juni imorgon! Say whaaat?! Sjukt..vill ju gå i shorts då! Men det verkar avlägset just nu. Och snart är det ju vinter igen så nu får sommaren skynda sig innan snön kommer!!