Lollo: Kusinkalas

I lördags var jag och Christoffer bjudna på middag hemma hos Christoffers farmor och farfar. De hade även bjudit resten av deras barnbarn och respektive, som alla också är ungefär i våran ålder. :) 
Jag gillar verkligen Christoffers släkt, så härliga människor allihopa! Men det var lite jobbigt också. Dels för att jag mådde superdåligt, kunde inte ens bädda av sängen tidigare på dagen, och dels för att Christoffers farfar har fått cancer. Usch vad jobbigt! Den har spridit sig i hela bröstet, så den går inte att operera bort och han måste gå på cellgiftsbehandling. Var väl lite därför som de anordnade en liten kusinmiddag, för att farfarn skulle få träffa oss alla medan han fortfarande har lite ork. Tyvärr hade han också haft en dålig dag och var inte superpigg, men jag tror och hoppas att han tyckte det var roligt att vi alla kunde komma!:) 
Bjöds på supergod mat och självklart massa alkohol! Haha! 
Tror det var första riktigt varma sommardagen också, så fördrinks bubblet drack vi utomhus där det var supervarmt (17.00)!:) 
Trevlig kväll som jag hade önskat att jag hade mått bättre på. Efter ett par timmar, när jag lyckats tvinga i mig tillräckligt med alkohol, fick jag må lite bättre en stund innan det blev sämre igen. Så vi drog hem vid halv 12 på natten tror jag och de flesta verkade följa vårat exempel.
Detta var de enda korten jag tog under kvällen! Supergod marängsviss och en fransk chokladtårta!