Lollo: Four for dinner

Blev en spontan middag ute på nation ikväll med Becca, Felicia och Issa. Hade så himla trevligt! Har man de bästa vännerna eller vad? :) Måste definitivt bli flera mysiga uteserverings middagar och luncher denna sommar! Maten var supergod också, iaf min surf turf oxfilé. Min efterrätt som bestod av ciderinlagda persikor var lite speciell dock..inte äcklig men inget jag kommer beställa igen. Undrar om det var som typ alkohol i de persikorna också..för annars var jag väldigt lättpåverkad ikväll då jag känner mig lite fumlig och har bara druckit 2 cider.
Hahaha Issa valde chips som efterrätt! Säkert kort!

Lollo: Kusinkalas

I lördags var jag och Christoffer bjudna på middag hemma hos Christoffers farmor och farfar. De hade även bjudit resten av deras barnbarn och respektive, som alla också är ungefär i våran ålder. :) 
Jag gillar verkligen Christoffers släkt, så härliga människor allihopa! Men det var lite jobbigt också. Dels för att jag mådde superdåligt, kunde inte ens bädda av sängen tidigare på dagen, och dels för att Christoffers farfar har fått cancer. Usch vad jobbigt! Den har spridit sig i hela bröstet, så den går inte att operera bort och han måste gå på cellgiftsbehandling. Var väl lite därför som de anordnade en liten kusinmiddag, för att farfarn skulle få träffa oss alla medan han fortfarande har lite ork. Tyvärr hade han också haft en dålig dag och var inte superpigg, men jag tror och hoppas att han tyckte det var roligt att vi alla kunde komma!:) 
Bjöds på supergod mat och självklart massa alkohol! Haha! 
Tror det var första riktigt varma sommardagen också, så fördrinks bubblet drack vi utomhus där det var supervarmt (17.00)!:) 
Trevlig kväll som jag hade önskat att jag hade mått bättre på. Efter ett par timmar, när jag lyckats tvinga i mig tillräckligt med alkohol, fick jag må lite bättre en stund innan det blev sämre igen. Så vi drog hem vid halv 12 på natten tror jag och de flesta verkade följa vårat exempel.
Detta var de enda korten jag tog under kvällen! Supergod marängsviss och en fransk chokladtårta!

Sofie: En stund för mig själv


//Haha ren skärm.... //


Har haft ett par riktigt hektiska dagar de senaste dagarna. Jobb har stått mestadels för det hektiska Men också andra saker, stora som små. Så ikväll när jag inte hade några som helst åtaganden kunde jag ha en stund för mig själv och titta på pretty little liars och göra annat skoj. Har t.ex. varit ute på en riktigt lång kvällspromenad med Lexus (som för övrigt är sur på mig för att jag är borta så mycket på dagarna, han nöjer sig aldrig när enbart en av oss är hemma. Han vill att båda ska vara hemma - jämt! ;)

Igår direkt efter jobbet drog jag till en av mina kurskompisars hem och spelade Sagan om ringen risk med tre kurskompisar och vi hade så roligt! Och det bjöds på supergod middag och efterrätt. Men kvällen tog slut fort då jag behövde dra senast tolv då jag skulle upp supertidigt idag. Och nu ska jag lägga mig igen för jobb då jag håller på somnar nu. Sov gott allihopa!