Lollo: Slutrea

Som mina vänner påminde mig om häromdagen: det var länge sen jag gick på en ordentligt shopping runda! Anledningen har varit att jag har köpt en massa inredning den senaste tiden så det har inte blivit mycket över för kläder. 
Men nu har jag äntligen shoppat loss ordentligt! Shoppade 1 par timmar igår kväll (fast tittade mest på kläder till Christoffer då) och 1 par timmar idag. :) Gjorde så många fynd på rean!! Trodde inte det skulle finnas något fint kvar men det fanns det! 
Köpte 3 par jeans för en totalsumman på under 400 kronor!!  Ett par shorts för 50 kr och sen lite basic kläder, dock inte på rean. 
Så köpte jag även 7 par toppar och en bh. Var tvungen att köpa en freebra då 3 av dessa har väldigt låg rygg. Men den köpte jag också billigt då jag hade en 30% rabatt kupong på cubus. 

Så alla mina köp var fynd (eller/och stort behov av) och därför är all min shopping rättfärdigad! :D Tjoohoo! Ledsen tetanter att jag shoppade utan er...fast förmodligen blir ni väldigt glada av att höra att ni slapp springa i butiker med mig och ta jobbiga beslut. Haha!
(PS. Köpte 2 par örhängen och en cc cream också!)