Lollo: Minigolf

Det har inte varit många soliga dagar den här sommaren, men i fredags var det soligt och varmt och det tog vi vara på! 
Jag, Sofie, Felicia, Ella, Herman, Christoffer och Jimmy samlades klockan 18.00 för att tävla mot varandra i minigolf! Jag hade riktigt flyt de första 2 banorna, till motsatts för Sofie. Sen gick det dåligt och sen riktigt bra och så höll vi på så omvartannat på alla 18 banor. Sofie och jag var i slutändan ungefär lika dåliga med 76 och 78 poäng..haha! Herman vann med sina skillade 50 poäng! 
Som tur är så hänger Sofie och jag inte läpp för det! Vi hade väldigt roligt och halva tiden var vi alla dubbelvikta av skratt. 
Vid 20.30 hade vi bord på Messob, en etiopisk restaurang där man äter med händerna. Sååå gott!! Christoffer hade beslutat sig för att åka hem efter minigolfen, men vi andra delade 2 och 2 på messobs mat. Av någon anledning gör man det, tror man får välja av flera grytor då eller något. Maten var underbar och sällskapet med. Skrattade och åt fram till ca 23.00 då Jimmy och Ella skulle åka hem.
Vi 4 som var kvar bestämde oss för att gå på nation och dricka lite. Det var också väldigt trevligt, förutom att jag fick stå i 100 år och vänta på min drink som visade sig vara ungefär 3 klunkar stor (och dessutom inte ens den drinken som jag beställt)...Efter denna besvikelse började började vi dra oss hemåt och allt som allt blev det en superlyckad kväll! Tack Felicia för att du kom med idéerna! :D