Lollo: Hemmagjord hamburgare

Har alltid tänkt att det är svårt och tidskrävande att göra helt egna hamburgare. Men det tog ju inte ens 30 minuter! Lätt som en plätt och blev svingott! Superfräsch och supersaftiga hamburgare. Kommer definitivt fixa egna hamburgare i fortsättningen istället för de där äckliga platta frysta hamburgarna..! 
Ja alltså jag gjorde inte brödet själv..så mycket satsade jag inte. 
Yuum! 
 

Lollo: Slutrea

Som mina vänner påminde mig om häromdagen: det var länge sen jag gick på en ordentligt shopping runda! Anledningen har varit att jag har köpt en massa inredning den senaste tiden så det har inte blivit mycket över för kläder. 
Men nu har jag äntligen shoppat loss ordentligt! Shoppade 1 par timmar igår kväll (fast tittade mest på kläder till Christoffer då) och 1 par timmar idag. :) Gjorde så många fynd på rean!! Trodde inte det skulle finnas något fint kvar men det fanns det! 
Köpte 3 par jeans för en totalsumman på under 400 kronor!!  Ett par shorts för 50 kr och sen lite basic kläder, dock inte på rean. 
Så köpte jag även 7 par toppar och en bh. Var tvungen att köpa en freebra då 3 av dessa har väldigt låg rygg. Men den köpte jag också billigt då jag hade en 30% rabatt kupong på cubus. 

Så alla mina köp var fynd (eller/och stort behov av) och därför är all min shopping rättfärdigad! :D Tjoohoo! Ledsen tetanter att jag shoppade utan er...fast förmodligen blir ni väldigt glada av att höra att ni slapp springa i butiker med mig och ta jobbiga beslut. Haha!
(PS. Köpte 2 par örhängen och en cc cream också!)

Lollo: Minigolf

Det har inte varit många soliga dagar den här sommaren, men i fredags var det soligt och varmt och det tog vi vara på! 
Jag, Sofie, Felicia, Ella, Herman, Christoffer och Jimmy samlades klockan 18.00 för att tävla mot varandra i minigolf! Jag hade riktigt flyt de första 2 banorna, till motsatts för Sofie. Sen gick det dåligt och sen riktigt bra och så höll vi på så omvartannat på alla 18 banor. Sofie och jag var i slutändan ungefär lika dåliga med 76 och 78 poäng..haha! Herman vann med sina skillade 50 poäng! 
Som tur är så hänger Sofie och jag inte läpp för det! Vi hade väldigt roligt och halva tiden var vi alla dubbelvikta av skratt. 
Vid 20.30 hade vi bord på Messob, en etiopisk restaurang där man äter med händerna. Sååå gott!! Christoffer hade beslutat sig för att åka hem efter minigolfen, men vi andra delade 2 och 2 på messobs mat. Av någon anledning gör man det, tror man får välja av flera grytor då eller något. Maten var underbar och sällskapet med. Skrattade och åt fram till ca 23.00 då Jimmy och Ella skulle åka hem.
Vi 4 som var kvar bestämde oss för att gå på nation och dricka lite. Det var också väldigt trevligt, förutom att jag fick stå i 100 år och vänta på min drink som visade sig vara ungefär 3 klunkar stor (och dessutom inte ens den drinken som jag beställt)...Efter denna besvikelse började började vi dra oss hemåt och allt som allt blev det en superlyckad kväll! Tack Felicia för att du kom med idéerna! :D