Sofie: Underbart promenadväder

 
 
 
 
Lite bilder från morgonens uppfriskande promenad och sedan från långpromenaden i eftermiddags. Alltså vilken härlig dag! Åh vad vackert det är med snö och sol. Så här skulle jag kunna ha väldigt länge till. Tycker det är helt fantastiskt fint och det är en behaglig kyla. Har bara haft en töntig lycka i kroppen hela dagen på grund av våra mysiga och vackra promenader och gosade inomhus idag. Tack vädergudarna för dennu underbara vinterdag! 

Lollo: Snön har kommit

Snön har nu kommit till Uppsala! Det började snöa vid typ 5 kanske? Och det snöar fortfarande! Har nu lagt sig ett fint vitt lager av snö ute! Wiie! Lite sent (ville ha snö på julafton), men bättre sent än aldrig antar jag...
Men nu ska jag sova! Får se om snön finns kvar imorgon..

Sofie: IMORGON ÄR DET JUL!!


Asså hur har det gått så fort? Tycker det känns som att det var igår som december startade. Men imorgon är det alltså äntligen jul. Skulle velat ha några dagar till i allt detta julmysande. Men idag har jag bl.a. bakat pepparkakor och försökt ta det lugnt. Men är nu hos min brorsa och hjälper till inför morgondagen. Ska bli så mys med julafton!! Hoppas alla får en underbar jul! God jul!!