Sofie: Nytt från Kreta
Godkväll! Sitter och avnjuter en kopp grönt te och passar på att använda mitt nya tillskott i min tevärld: en fin liten skål! Den är helt perfekt att lägga tepåsar på och den är så himla fin. Jag skulle egentligen inte ens ha köpt en men det slutade med det när jag beslöt mig för att köpa en till Lollo. Hon har ju letat i en evighet efter något fint fat att ha tepåsar på så därför tyckte jag att hon självklart skulle få en skål! Men kunde inte motstå frestelsen att köpa en till mig själv också. Och nu tycker jag att det är surt att jag inte köpte flera och i olika färger. Men i stort sett hela familjen är ju på kreta nu, på dessutom nästan exakt samma ställe som jag var på (deras hotell ligger 2 minuter bort från det jag bodde på) så jag bör nog kunna be dem lite snällt att köpa några fler. Hehe. 

Så himla tråkigt förresten att mitt hotells wifi var helt katastrofalt dåligt så fanns inte direkt någon chans till bloggande när jag var bortrest, tyvärr. Men kom ju hem i fredags och tänkte att jag får försöka knåpa ihop lite grekland-inlägg här nu i veckan så ni får se lite därifrån. Var på pappas 50-årsfest igår och har därmed inte haft tid. Men ska försöka få ihop något till imorgon. Är dock helt slut nu så ska dricka upp teet och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för upprop på nya terminen - ska bli spännande! Hoppas allt är toppen för Felicia som har flyttat till Skåne och att hennes termin blir toppen! Spännande att studera på en helt ny ort! Saknar henne redan dundermycket men får se henne i helgen igen!!! Wiiiiie! Ha det bäst nu finisar. Godnatt! 
Sofie - Te

Lollo: Sorg i hjärtat..

Ja det är med sorg i hjärtat jag nu skriver...Felicia har nu flyttat till Skåne. *storbölar*. Igår hade hon och jag en liten avskedsdejt, vi åt hamburgare på norrlands nation och sen vandrade vi vidare och åt efterrätt på ehh..snerikes nation tror jag. 
Åt och drack gott och hade framförallt en fett mysig kväll med Felicia! Som tur är ses vi nästa helg igen! Haha! Men känns ändå sorgligt nu när man vet att en av ens bästa vänner inte längre kommer finnas i närheten hela tiden. Men men, jag vet iaf att vår vänskap är tillräckligt stark och att vi inte kommer glida ifrån varandra! Vi kommer höras hela tiden iaf!  
Hoppas att allt har gått bra med flytten idag och att lägenheten var fin! 
Haha Alltså, ja jag tog ju inte så sköna skor igår..trodde inte vi skulle gå så mycket. Blev vandring fram och tillbaka genom stan och när jag kom hem fick jag knappt av mig skorna..hahahaha! Mina fötter var superröda och alldeles ömma, vilket de fortfarande är. Men de är fina och det var värt det! Fick inga blåsor iaf!

Felicia: spaning på stan

Igår när jag och Lollo var ute och gick i Uppsala och körde en liten micro-nationsrunda så passerade vi en (förmodligen) nyöppnad teaffär!! Wihoo vad glada vi blev! Den ligger på fyristorg i gamla turistbyråns lokaler och vi stod en stund och kikade in på deras superfina koppar och titta vad jag hittade:

SERIÖST VÄRLDENS SÖTASTE TEKANNA!!!! Ville typ döööö när jag såg den och vill så gärna ha den men vi har redan köpt en tekanna och det känns väldigt dumt att ha två :( så den får fortsätta att bo i mina drömmar <3