Sofie: Hjärtat dåNågra av de typ miljontals bilder jag tog i morse när jag var ute med Lexusgubben. Han tyckte jag var superdryg som skulle stanna så länge och ta kort men han är van med mig. Jag gör ofta så när det är fint ute. Alltid redo för foton! 

Jag har haft en väldigt blandad dag, haft det superbra på universitetet då vi fick vara på föremålsarkivet och ha föreläsning angående skelett i arkeologiska kontexter. Så vi fick oss en grundkurs om både mänskliga och djurs skelett och tänder. Sen fick vi sitta och pilla med en massa skelettdelar från antika gravar. Det var superkul! Lite creepy men jäkligt intressant! 

Efter föremålsarkivet har jag kollat min syn för körkortstillstånd och jag har inga problem alls med synen vilket gjorde mig otroligt lättad då jag alltid känner sån ångest när jag är på såna där ställen. Så det var ju toppen! Det som gjort denna dag en aning bajs ändå är att lilla Lexus inte alls verkar må bra så det är mycket övervakning på honom nu och får hoppas att han är sig själv imorgon och mår bra igen. Mitt hjärta brister när jag ser honom må dåligt, är det värsta jag vet. ÅÅH skrutt må bra snart igen. ❤