Lollo: Min inflyttningsfest

I Lördags hade jag ju inflyttningsfest för mina finaste vänner! Alla utom 1 kunde komma så det var kul med tanke på att jag bara förvarnade en vecka innan. Haha! 
Efter att jag hade shoppat och fikat med tjejerna så mötte vi upp killarna och handlade mat. 
Väl tillbaka i lägenheten satte sig killarna och spelade fifa medan Felicia och jag sminkade oss och provade kläder. Då skrattade vi gott åt hur könsrollerna utspelade sig i min lägenhet. Både kul och tragiskt!  
Vid halv 8 kunde vi äntligen avnjuta vår goda middag medan resten av vännerna droppade in! Satt och drack gott medan vi snackade och garvade så art vi glömde bort tiden och missade bussen..haha! Men det gjorde inget, vi tog en senare bara! 
Krogen vi valde var ganska död..men vi hade roligt endå med de fina lysande armbanden och lysande färg! :D Låter bilderna tala.

Sofie: Gott från den alldeles för korta helgen


Chokladbakelsen och denna härliga nya favorit från Ben & Jerry's är sånt jag har smaskat på i helgen som var. Som jag personligen tycker har varit alldeles för kort. Jag är sur för att mitt pluggfokus har varit fruktansvärt dåligt den här veckan och försöker nu peppa mig stenhårt om att verkligen vara riktigt flitig den här veckan. Vilket jag i och för sig måste då vi har diagnostiskt prov veckan efter, så allt.måste spikas då. Det provet är superviktigt - fast det inte är betygsgrundande. Men tur då att det finns sånt här gott att få smaska på när livet känns lite surt. Ben & Jerry's-glassen smakar som knäck vilket är helt himmelskt gott. Helt klart en ny favorit!! Tyvärr äter man bara Ben & Jerry's typ tre gånger om året då det är så dyrt. Men får väl unna mig det snart igen så jag inte behöver längta allt för länge. Aja, nu ska jag försöka göra något produktivt. Har tyvärr inga bilder från gårdagen men vet att Lollo har! Puss på er! 

Lollo: Missförstånd

Hahahaha gårdagen började med att alla planer blev hmm..inte som tänkt. Jag, Sofie och Felicia hade bestämt oss för att shoppa lite tillsammans på dagen och hade bestämt träff klockan 12. Felicia smsar på förmiddagen och säger att hon kan vara i stan klockan 13. Jag och Sofie ändrade dock inte våra planer! Pappa ringer och säger att de ska komma förbi med post som kommit hem till dem. Vilket resulterar i att jag också blir sen. När jag väl är på köpcentret gränby centrum ringer jag till Sofie och meddelar att jag är framme på gränby. Sofie är dock inte där...Sofie är nere på stan. Vi har helt enkelt misslyckats i vår kommunikation att faktiskt bestämma VART vi ska träffas. Jag hade tänkt shoppa på gränby och Sofie och Felicia hade tänkt gågatan. HAHA vilken fail. Så Sofie fick pallra sig tillbaka till cykeln och cykla upp till gränby istället! Haha! Men det var nog lika bra att vi shoppade på gränby tror jag. Hehe! 
Sedan anlände Sofie och Felicia äntligen och shoppingen kunde börja! Kanske visar upp vad jag köpte en annan gång. :) 
Självklart är fika obligatorisk när man shoppar!