Lollo: Varför kan jag inte göra något själv..

Efter jobbet idag bestämde jag mig för att gå på stan en sväng! Skulle kolla efter tyg att klä om mina (mormor och morfars gamla) stolar med! Av en trevlig slump så var mamma också på stan!:D Så vi mötes upp och kollade efter tyger till mig, hittade 4 stycken så alla stolar får olika färg! Galet! Kanske ser för jävligt ut..hoppas inte..:/ Kikade även efter pumps till mamma, hon ska på glamorfest med jobbet nästa helg! Tyvärr hittade vi inga som mamma gillade,  så hon ska nog låna mina 13 cm höga svart/röd/lila pumps, hoppas hon inte bryter fötterna av sig bara. Hon hat nämligen alltid "gjort narr" av mig och mina löjligt höga klackar och sagt att hon aldrig skulle kunna gå i såna, haha! Så det blir spännande! 
Åter till stolarna; när jag kom hem ifrån stan var jag självklart ivrig och ville klä om mina stolar! Men jag får inte bort det gamla tyget!! Det är alldeles för hårt häftat, får inte under skruvmejseln! Så får vänta på att Christoffer kommer hem och hoppas på att han är duktigare! 
Inte nog med att det var jätteroligt att få träffa mamma, går man på stan med henne får man nästan alltid med sig något hem! Fick 2 handkrämer och ett fint läppstift från bodyshop.:) Dessutom bjöd hon på middag! (Kina buffé, därav lyckokakan!) 

Lollo: Fortune Cookie

"A BRIGHTER FUTURE STARTS FOR YOU ON SATURDAY" 
Mm..en kan endast hoppas! Haha! Hmmm..på lördag..Då ska ju jag, Sofie och Ella ha Harry Potter maraton (SÅ GALET JÄVLA TAGGAD!!!)..vad kan hända då som får min framtid att bli ljusare? Kommer jag dras in i filmen och leva på hogwarts resten av livet? *hoppashoppas*.