Sofie: Första advent är här
Åh älskar advent!! Älskar decembermånad! Det är så många fina ljus överallt i mörkret och det är sån stämning! Har redan fetaste julfeelingen! Vill bara julbaka, handla julklappar, slå in julklappar, göra julklappar, dricka litervis med julmust (håller redan på, hehe), dricka julte, julpynta, pynta gran... Åååååh allt! Älskar det här. Vill ha snö nuuuuu! Åh första advent, du är ljuset i mörkret. Advent är värmen i kylan (så poetisk jag är, haha). Hoppas ni har en mysig advent! 

Sofie: Vackra värld


Så himla vacker solnedgång!! Den var ännu vackrare sen när vi åkte tillbaka hem från pappa, som vi var på snabbvisit hos. Nu är jag så hungrig att jag skulle kunna äta upp ett helt julbord. Så nu är det dags att laga mat. 

Lollo: Drömmen om värme

Sitter och längtar mig bort till värmen med en kopp te brevid mig. Tittar i resekataloger och önskar att jag kan resa bort i vinter. Till dubai, jordanien, Karibien eller kanske Thailand. Jag hoppas att Christoffer och jag kan komma iväg på en solvecka i kanske februari eller någon annan deprimerande vintermånad.:) Få uppleva sol, värme, bad, utflykter, god mat och spännande kulturer. Vara långt borta från Sveriges kalla gråa klimat...