Sofie: Kikar in här lite snabbtHej alla! Vill bara kika in för att säga att jag har såååå mycket att skriva om Metallicakonserten som vi var på igår men det får vänta till imorgon då jag har en rolig kväll med brorsan, hans flickvän och mamma. Vi har tvspelskväll med ett glas vin i handen. Det gär mousserande rosévinet var riktigt gott och sött. Skulle passa utmärkt till en varm sommardag. Hoppas att ni får en toppenbra kväll så får ni läsa massa skoj imorgon! puss!

Lollo: Ö&B💜

Äntligen har jag varit och kollat på möbler!:D Så himla roligt att få börja planera och inreda sin första lägenhet! Christoffer, jag, Felicia och Linus va och kollade på möbler idag och vi hittade så mycket fint! Har jättesvårt att bestämma mig vad för teman jag ska ha i rummen, finns så många fina stilar! Hittade iaf grymma utemöbler som jag lätt ska ha på vår balkong! :D Och tror vi kom fram till en fin soffa också. :) Så spännande! Åkte dessutom till Ö&B och köpte 30 pack med glas; 10 rödvin, 10 vitvins och 10 vattenglas, för endast 199:-! Behövde dessutom köpa gummistövlar också till imorgon då det ska regna i Stockholm, men hittade inga..förrän vi kom till ö&b! Whaat? Jajemän gummistövlar från ö&b fick det bli!


Bilder från idag och på dagens och gårdagens fångst! (En kyllväska som är en pall! Hur ball?!)

Lollo: Härmis!

Ja Sofie snodde det jag skulle skriva om nu. :( Men eftersom hon skrev faktan och bjöd på en jäääättefiiiin bild på mig så tänkte jag bjuda på bilder när vi hänger upp och ner iaf!:D fett coooolt! och lite läskigt.:S


Bjuder på shopping bilder senare ikväll!^^