Felicia: nya inköp!

Hej, hejsan och hallå! Tänkte visa er en bild på mina fynd idag! Skulle ju prova den nya second hand-affären idag men de har sommarstängt tills imorgon så det blev inget med det! Men jag cyklade till kupan istället och hittade en fin klänning! Det fanns inte så mycket kul där som jag hade hoppats på men det var trevligt att strosa runt där och kolla ändå! Hittade i alla fall en klänning som jag köpte och det råkade slinka med en sjal också... Klänningen är väl egentligen en storlek för liten men applicerade ett av mina favorittalesätt "ska det va' ska det fanimej va'" till "ska det vara kort och tajt ska det fanimej vara kort och tajt". Så jag köpte den! Nu måste jag bara sola bort min fula linnebränna så jag kan ha den, för den är ganska låg i ryggen! 
Har precis varit ute på en längre sväng med Lexus också, i denna fabulösa outfit;
Gäller ju liksom att keep it classy så att säga!

Felicia: ett regnigt studenternas


Åh Gud i brallan vad det har regnat idag! Det började ungefär när jag slutade jobba så det var tur att ungarna jag har friidrott med slapp få det på sig, men det var mindre tur att jag blev tvungen att cykla hem i det! Blev totalt dyngsur! Och blev dessutom tvungen att ställa in min planerade shoppingtur på röda korset här i Uppsala. De har nämligen haft sommarstängt och idag öppnade de igen med "ett helt nytt sortiment" och jag var sååååå sugen på att gå dit, älskar verkligen second hand!! Men men, det får bli imorgon och då kan jag dessutom passa på att kolla in en ny second hand-affär som öppnat i närheten och som bara har öppet på torsdagar och lördagar! Återkommer med omdöme om den sen!

Lollo: Grattis kära lillebror!

Idag fyller min kära lillebror Filip 17 år! Hurra hurra hurra! :D Så det firades med supergod tårta!:) Dessutom så kör han för första gången bil! Är ute och övningskör just nu.:) Jag sitter i baksätet och hejar. Han har klarat sig alldeles utmärkt. :) Och den här bilen är inte den lättaste heller. Fett kul att vara med när folk övningskör ju! Kanske ska bli körskolelärare.;) haha nä..Nä nu måste jag hem och duscha! Sov gott!