Felicia: på en gris...

...till Paris!! Tittar in lite snabbt och säger gott nytt år och visar två bilder från vad vi tittat på idag: Eiffeltornet och sacre cœur, fantastiskt fint!!Sofie: Julteer från Bönor & Blad


Idag har jag "fyndat" teer från Bönor & Blad. De sålde ut alla sina julteer för halva priset så det blev ju kanonbilligt! Har spanat på dessa två godingar i flera veckor nu och nu när de hade så bra pris, så gick de ju inte att motstå. Jag har egentligen ingen bra erfarenhet med rooiboste då jag avskydde det, sist jag smaka. Men det är flera år sen, då när jag fortfarande var ny i tevärlden. Så det ska bli jättespännande nu då jag tycker att teet luktar fantastiskt gott!! Innehåller låter ju som en otroligt bra blandning: kanel, kardemumma, kryddnejlika, saffran, svartpeppar, ingefära, vanilj och grädde. Mums! Nu ska jag och mamma fortsätta vårt Sagan om Ringen-maraton som vi påbörja igår. Då passar det perfekt med nytt gott te!
Sofie - Te

Sofie: Myskväll med bästa Lollo

 
Åh har haft en dundermysig kväll med tetanten Lollo hemma hos mig! Vi gjorde det supermysigt i min säng med maaaaassor av kuddar och täcken och skrattade åt filmen 21 Jump Street. Jag gillade den inte så mycket första gången jag såg den men jag minns att jag såg den ensam och att jag inte var på humör för komedi. Men nu var den superrolig, skrattade hela tiden (allt blir roligare med lollo). Sen blev det massor av tedrickande (och chokladätande, hehe) och babblande såklart. Vi hann till och med städa min kaotiska garderob. Plus att vi invigde min nya fina tekanna som jag fick i julklapp. Hon drog för en stund sen. Så himla mysig kväll. Önskar man hade såna här kvällar oftare. Nu ska jag sova. Godnatt! 
Sofie - Te