Felicia: lägenhetshäng

Precis som Sofie skrev innan så hängde vi i lollos och Christoffers lägenhet igår! Den är så himla fin och mysig och nu när de börjar få upp alla deras egna saker känns den mer och mer som ett hem! Men det känns fortfarande väldigt overkligt... Igår så skruvade vi ihop lite lådor, satte upp gardiner och tvättade! Det var ett spännande projekt, hehe. 
Lollo i tvättstugan och Sofie och Lollo som "handlar mat"

Haha närå, vi handlade faktiskt mat på riktigt! Blev jättegod spaghetti med sås som vi åt i skenet av lollos underbara nyköpta ljuslyktor! Sen blev det som sagt strawberry daquiri-te, älskade bilden på framsidan av tepåsen!!

Felicia: pimp-time!

Det är precis vad det är, PIMP-TIME!! Hänger nämligen med Lexus medan tjejerna är på Harry Potter-utställningen, är inte så jätteförtjust i varken böckerna eller filmerna så jag erbjöd mig att vara hundvakt istället! Han blev så glad när jag kom (men lite besviken att det inte var Sofie såklart) och sen kom han direkt och satte sig i mitt knä, aaaaw!
Här är bilder från i fredags när vi lämnade tillbaka Tyson *snyft*. Han vägrade att åka i buren och efter tjugo minuters kamp och otaliga rivsår senare gav vi upp och så fick han åka på sin snuttefilt i mitt knä istället... Kommer sakna honom massor men förhoppningsvis kommer han att trivas bättre i ett annat hem, där sura honkatter inte spöar honom hela tiden!

Sofie: Åååh myskväll

 
Hej på er! Har haft en toppenbra kväll med mina tetanter Felicia och Lollo i Lollo underbara lägenhet. De börjar få det lite mysigt nu! Hade det supermysigt i vardagsrummet med en varsin stor kopp te och kladdkaka. Så värt. Var så längesen vi hade tjejkväll så det var väldigt uppskattat. Inte för att det blev så länge, men den korta tiden är bättre än ingenting alls.

Vi drack förresten ett nytt te! Som jag och Felicia köpte till Lollo för några veckor sen. Med smak avStrawberry Daiquiri. Det var supergott!! Smakade typ smällt twisterglass, fast varm då. Haha. Aja, var supergott i alla fall. Så det borde ni verkligen testa! Nu ska jag sova för vi ska upp tidigt imorgon och åka på Harry Potter utställningen i Norrköping! Wiiiiie!! Puss på er!