Elin: om mig

 
 
Hejsan!
 
Mitt namn är Elin, jag är 20 år och jag är, precis som Felicia och Lollo, en riktig bloggrookie! Jag ska dock göra mitt bästa för att inte det ska bli alltför långtråkigt att läsa mina inlägg. Nu är målet alltså att försöka skriva en liten beskrivande trudelutt om mig själv, so here it goes:
 
Jag är en 25% pluggande, 25% arbetande och 50% sovande tjej som älskar att hänga med mina vänner, äta, shoppa, gå på bio, åka skidor (både längd och slalom), idrotta, pyssla (stickning, broderi, virkning och allt möjligt knepigt och knåpigt), resa, sola, glo på tv och självklart DRICKA TE!
 
Jag borde nog också nämna att jag är en tvättäkta matte-, game of thrones-, sagan om ringen-, harry potter- och pusselnörd!
 
Just nu läser jag en mattekurs på universitetet som är ganska rolig men ack så jobbig... Vill man halvera sin fritid så rekommenderar jag denna kurs! Vid sidan om plugget så jobbar jag också som kassörska på ICA. Det kan vara intressant vissa dagar, eftersom man får träffa alla möjliga sorters människor, men för det mesta sitter man bara i någon slags trans och längtar till fikarasten.
 
Tja detta får väl räcka för tillfället! Tack och hej!